Featured Questions

Good guestion

Good answear


Kan ik ook een eigen foto gebruiken?

Dat kan zeker. Klik bovenaan onze website op ‘EIGEN FOTO’ om een bestand te uploaden naar onze website.


Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd aankomt?

Controleer de inhoud van het pakket in aanwezigheid van de koerier en stel in het geval van problemen een schadeprotocol op dat je door hem laat ondertekenen. Stuur dit document alsook een foto van de beschadiging per mail naar ons op en vermeld hierbij zeker je bestelnummer. Indien mogelijk, sturen wij binnen 10 werkdagen een nieuw exemplaar naar je op. (Let wel, voor glas geldt een levertijd van 20 werkdagen). 


Wordt de tekst “Adobe Stock” ook mee geprint?

Nee, het watermerk wordt nooit mee geprint. Dit geeft enkel aan dat de beelden auteursrechtelijke beschermd zijn.


Dois-je dépenser le montant de ma carte cadeau en une seule fois?

Non, vous ne devez pas dépenser le montant en une seule fois. Si vous commandez quelque chose qui coûte moins que le montant de votre carte cadeau, vous recevrez ensuite un nouveau code avec le solde restant après la commande.


Faq Sections

Commander et payer
wat is de leverijd?

van 1 tot 22 werkdagen


Kan ik ook een eigen foto gebruiken?

Dat kan zeker. Klik bovenaan onze website op ‘EIGEN FOTO’ om een bestand te uploaden naar onze website.


Hoe kan ik mijn aankoop betalen?

Wij accepteren betalingen via Bancontact, Visa, MasterCard, American Express, iDEAL, PayPal, Apple Pay en overschrijving.


Word ik op de hoogte gehouden van de bestelstatus?

In je account kan je steeds de status van je bestelling controleren. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin de verwachte leverdatum. 

  • In voorbereiding: We hebben je bestelling goed ontvangen.
  • Wachten op betaling: We wachten op jouw betaling per overschrijving.
  • Betaling geaccepteerd: We hebben je betaling goed ontvangen.
  • In productie: Jouw bestelling is in verwerking.
  • Uw bestelling is verzonden: Je pakket werd overhandigd aan de koerier. Je ontvangt een verzendbevestiging met daarin een zendnummer om de levering van je pakket op te volgen.


Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen.

Mogelijk is de bevestigingsmail per ongeluk in je spam inbox terechtgekomen. Moest je hem nog steeds niet terugvinden, dan kan je ons contacteren via mail of telefoon. 


Show More >>
Livraison
Good guestion

Good answear


Comment puis-je suivre la livraison de ma commande?

Une fois votre commande est expédiée, vous recevrez un email avec un lien de suivi pour suivre la livraison de votre colis.


Retours
Wat als het product mij niet bevalt?

Daar wij op maat gemaakte producten leveren, is het helaas niet mogelijk deze te retourneren. Denk daarom goed na alvorens over te gaan tot een aankoop. 


Het geleverde product komt niet (volledig) overeen met mijn bestelling. Wat nu?

Breng ons op de hoogte via mail of telefoon. Wij doen er alles aan om de vergissing zo snel mogelijk recht te zetten.


Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd aankomt?

Controleer de inhoud van het pakket in aanwezigheid van de koerier en stel in het geval van problemen een schadeprotocol op dat je door hem laat ondertekenen. Stuur dit document alsook een foto van de beschadiging per mail naar ons op en vermeld hierbij zeker je bestelnummer. Indien mogelijk, sturen wij binnen 10 werkdagen een nieuw exemplaar naar je op. (Let wel, voor glas geldt een levertijd van 20 werkdagen). 


Photos / Retouche photo & systèmes de suspension
Kan ik een foto bijsnijden, spiegelen of van kleur veranderen?

Je kan de gekozen foto bewerken tot hij helemaal naar wens is. Zo kan je bijvoorbeeld draaien, spiegelen en een zwart-wit of sepia effect toepassen. Pas wanneer je het product toevoegt aan je winkelmandje worden de aanpassingen definitief opgeslagen. Durf dus gerust experimenteren!


Komen de kleuren van mijn afdruk overeen met die op mijn computerscherm?

De kleurweergave is afhankelijk van je beeldscherminstellingen. Hierdoor kan het geleverde product enigszins afwijken van de getoonde foto. Klachten omtrent zulke afwijkingen zullen om die reden dan ook niet aanvaard worden.  


Is de foto nog van goede kwaliteit als hij wordt uitvergroot?

Alle foto’s op onze website zijn geschikt voor afdruk in groot formaat. Deze foto’s zijn gemaakt door professionals en ondergaan bij Adobe een uitgebreide kwaliteitscontrole. Daarom mag je ervan uitgaan dat de kwaliteit zeker in orde is. Daarnaast doen onze medewerkers steeds een tweede controle alvorens over te gaan tot afdrukken. Let wel, indien de foto onscherpe elementen bevat (zoals bijvoorbeeld achtergronden of foto’s die bewust scherp gesteld zijn op één element), zullen deze na het afdrukken ook onscherp blijven. 

Als je toch nog twijfelt, kan je een proefdruk aanvragen bij het plaatsen van je bestelling. Bij het kiezen van de verzendmethode kan je een opmerking invullen in het daarvoor voorziene veld. Mocht je na het ontvangen van de voorbeeldfile een andere foto willen kiezen, dan mag je ons deze per mail bezorgen en zullen wij de nodige aanpassingen doen. 


Wordt de tekst “Adobe Stock” ook mee geprint?

Nee, het watermerk wordt nooit mee geprint. Dit geeft enkel aan dat de beelden auteursrechtelijke beschermd zijn.


Op de voorbeeldprint staat rechts onderin een # met een 8 cijferig nummer, staat dit ook op de uiteindelijke print op plexiglas?

Beste klant,

Het fotonummer wordt niet mee afgeprint.

Mvg,

Steffi


Show More >>
Papier peint photo
Wat kan ik verwachten? 

Ons fotobehang wordt geprint met UV-bestendige inkt waardoor de kleuren zeer lang mooi en levendig blijven. Je kan kiezen voor vlies fotobehang, vlies fotobehang ECO Premium en afwasbaar vlies fotobehang ECO Premium. Iedere soort voldoet aan de vooropgestelde veiligheidsnormen. Je kan een extra laag laminaat toevoegen zodat je het behang gemakkelijk kan reinigen en om het te beschermen tegen krassen. 


Hoe moet ik de ruimte opmeten?

Meet de breedte en hoogte van de muur die je wil behangen en tel in beide richtingen 10 cm extra. Een muur is namelijk nooit 100% recht en hierdoor vermijd je dat je opeens met een tekort zit.


Moet mijn muur vlak zijn?

Ja, de muur die je wenst te behangen moet vlak zijn. Eventuele oneffenheden of gaten dien je weg te werken. Wanneer je dit niet doet, zal dat blijvend zichtbaar zijn na het behangen. Klik hier om onze behanginstructies te raadplegen.


Moet ik oud behang eerst verwijderen?

Om beschadiging te voorkomen, raden wij aan oud behang eerst te verwijderen. Oud behang kan namelijk loskomen en het nieuwe behang meenemen. Ook wanneer je reeds behangen hebt met een renovatiebehang met structuur, kan je dit best verwijderen alvorens aan de slag te gaan. 


Welke lijm is geschikt voor fotobehang?

Gebruik lijm die geschikt is voor vliesbehang, zoals “Perfax Roll-On Magic” die wij aanbieden in onze webshop. Je kan deze tijdens het bestellen gemakkelijk toevoegen aan je bestelling. 


Show More >>
Papier peint photo autocollant
Wat kan ik verwachten van zelfklevend fotobehang? 

Ons zelfklevend fotobehang wordt geprint met milieuvriendelijke en UV-bestendige inkt waardoor de matte kleuren zeer lang mooi en levendig blijven. Dankzij de zelfklevende laag aan de achterzijde heb je geen lijm nodig om het aan te brengen.


Bonjour, comment dois-je procéder pour avoir une de mes photo sur plexiglass ? Merci

Cher client,

Merci pour votre message!

Vous pouvez télécharger votre photo sur notre site et la laisser imprimer sur le produit de votre choix.

Si vous avez encore des questions, n'hésitez pas à nous contacter!

Cordialement,


Kan ik eender welke afmeting bestellen?

Ons zelfklevend fotobehang heeft een maximale breedte van 280 cm. De breedte van één baan bedraagt maximaal 140 cm. Indien je een breder formaat wenst te bestellen, zal je foto automatisch opgedeeld worden in meerdere banen van eenzelfde breedte.


Hoe plaats ik zelfklevend fotobehang?

Verwijder de folie aan de achterzijde en kleef het behang tegen de muur. Indien je fotobehang uit verschillende stroken bestaat, moet je rekening houden met een overlap van 8 mm. Klik hier om onze behanginstructies te raadplegen.


Moet mijn muur vlak zijn?

Ja, de muur die je wenst te behangen moet vlak zijn. Eventuele oneffenheden of gaten dien je weg te werken. Wanneer je dit niet doet, zal dat blijvend zichtbaar zijn na het behangen. Klik hier om onze behanginstructies te raadplegen.


Show More >>
Plexiglas
Wat kan ik verwachten?

Plexiglas is een licht en onbreekbaar kunststof materiaal met een luxueus hoogglans effect. Je foto wordt op de achterzijde geprint met milieuvriendelijke en UV-bestendige inkt en daarna voorzien van een extra witte laag om de kleuren volledig tot hun recht te laten komen. Je kan kiezen voor een plexiglas schilderij of achterwand.


Wat zijn de kenmerken van plexiglas?

Ons plexiglas is 5 mm dik met een maximale grootte van 300 x 200 cm. Indien je een groter formaat wenst te bestellen, zal je foto automatisch opgedeeld in meerdere panelen van eenzelfde breedte.


Hoe kan ik plexiglas ophangen ?

Een schilderij op plexiglas kan je ophangen met een aluminium frame of met roestvrijstalen afstandhouders. Tijdens het bestelproces kan je je voorkeur aanduiden, of je kan verdergaan zonder ophangsysteem.

Het aluminium frame is ons best verkochte ophangsysteem. Het wordt bevestigd aan de achterzijde van je schilderij op 15 cm van de rand en is dus volledig onzichtbaar. Je foto zal ongeveer 2 cm van de wand hangen waardoor het lijkt alsof deze aan de muur zweeft. 

Verder bieden wij ook roestvrijstalen (RVS) afstandhouders aan. Je hebt de keuze uit roestvrijstalen afstandhouders met gaatjes of met klem. Je kan je foto dus aan de wand bevestigen via gaatjes in het schilderij of door het vast te klemmen tussen de afstandhouders. Beide ophangsystemen zijn zichtbaar en zorgen ervoor dat je schilderij ongeveer 2 cm van de wand hangt. 

Een achterwand uit plexiglas kan je ophangen met een zeer sterke, niet-agressieve lijm zoals “Pattex 100% Crystal”.


Is plexiglas makkelijk in onderhoud?

Plexiglas kan je zeer gemakkelijk schoonmaken met een zachte doek en lauwwarm water. Gebruik in geen geval schuursponsen of agressieve schoonmaakmiddelen.


Kan je plexiglas als achterwand gebruiken? 

Ja, maar enkel voor een elektrisch vuur. Voor een gasfornuis raden wij een glazen achterwand aan. 


Show More >>
Toile
Wat kan ik verwachten?

Een hoogwaardige afdruk op canvasdoek, gespannen op een stevig houten frame van 2 of 4 cm dik. Een UV-bestendige laag beschermt tegen verkleuring. Ook beschikbaar als twee-, drie- of vierluik.


Welke formaten kan ik bestellen?

De grootte van een canvas bedraagt minimaal 20 x 20 cm en maximaal 200 x 140 cm. Daartussen kan je eender welk formaat bestellen, zolang de breedte en lengte een meervoud zijn van 10 cm. Indien je een groter formaat wenst te bestellen, zal je foto automatisch opgedeeld worden in meerdere luiken van eenzelfde breedte.


Kan ik mijn canvas ook buiten ophangen?

Nee, wij raden aan onze canvassen enkel binnenshuis op te hangen daar het houten frame niet bestand is tegen weersinvloeden. Hout zet namelijk uit wanneer het in contact komt met vocht en krimpt bij warmte. Voor buiten raden wij tuinposters aan.


Hoe kan ik mijn canvas ophangen?

Onze foto’s op canvas zijn standaard voorzien van een horizontaal koordje aan de achterzijde van het houten frame waarmee je ze eenvoudig kan ophangen aan een spijker of haakje in de muur. Je kan er al dan niet voor kiezen om een bevestigingsset met haken/schroeven en pluggen toe te voegen aan je bestelling. Bij kleine canvassen kan je ook kiezen voor een verstelbare, zelfklevende spijker.


Hoe kan ik mijn canvas onderhouden?

Maak je canvas voorzichtig schoon met een goed uitgewrongen microvezeldoek.


Show More >>
Aluminium
Wat kan ik verwachten?

Aluminium is een zeer licht en dun materiaal. Het heeft een matte uitstraling zonder reflectie zodat je foto vanuit elke hoek goed zichtbaar is. Je kan kiezen tussen wit of geborsteld aluminium.


Ik ben van plan het "Beautiful landscape with clouds on sky #273646361" op wit aluminium te laten afdrukken op 1000 x 1000 mm. Om een idee te krijgen van de afdrukkwaliteit had ik graag geweten met welke resolutie (ppi) deze foto op dit formaat af . . .

Beste, Als je een foto kiest uit onze database, kunnen we je garanderen dat deze foto's van goede kwaliteit zijn om af te drukken op groot formaat. Een eigen foto dient minimaal 1000x1000 pixels te zijn met een minimum aan 150 DPI. Afdrukken op aluminium kunnen buiten gehangen worden en zijn bestand tegen weersinvloeden. Mvg, Team Nikkel Art


Wat is het verschil tussen wit en geborsteld aluminium?

De witte delen van je foto worden niet geprint waardoor de aluminiumtextuur zichtbaar blijft als je kiest voor geborsteld aluminium. Wit aluminium is een goede keuze om intense kleuren te benadrukken. Geborsteld aluminium geeft dan weer een zeer mooi effect bij zwart-wit foto’s.


Kan ik aluminium ook buiten hangen?

Ja, dankzij de UV-bestendige inkt kan je aluminium zowel binnen als buiten ophangen. Let wel, voor buitendecoratie raden wij roestvrijstalen houders aan als ophangsysteem. Een gelijmd aluminium frame kan namelijk loskomen bij hoge temperaturen en is hierdoor minder geschikt. 


Wat is de dikte van het aluminium?

Ons aluminium is 3 mm dik.


Show More >>
Impressions et crédences en verre
Wat kan ik verwachten?

Ons gehard veiligheidsglas heeft een dikte van 6 mm en is voorzien van een UV- en hittebestendige beschermlaag. Je foto wordt op de achterzijde geprint en de randen worden gepolijst en voorzien van een schuine rand van 1 x 1 mm. Je kan kiezen voor een glazen schilderij, achterwand of glazen tegels. Ook beschikbaar als twee-, drie- of vierluik.


Wat betekent gehard veiligheidsglas?

Gehard veiligheidsglas is tot wel 5 keer sterker dan ongehard glas en is daardoor ook hittebestendig. Mocht het glas toch breken, dan valt het uiteen in kleine, ongevaarlijke stukjes.


Is een glazen achterwand vuurbestendig?

Nee, onze glazen achterwanden zijn niet vuurbestendig. Bij direct contact met vuur kunnen er beschadigingen optreden. Het glas is wel hittebestendig en dus geschikt om als spatwand achter je fornuis te installeren, zolang je ervoor zorgt dat er geen rechtstreeks contact is met de warmtebron of hete kookpotten en pannen.


Hoe moet ik opmeten voor een glazen achterwand?

Om een zo perfect mogelijk eindresultaat te bekomen, raden wij aan de hoogte en breedte zowel links, recht als in het midden op te meten. Gebruik de kleinste afmeting bij het plaatsen van je bestelling en trek telkens 4 mm af. Eventuele kieren kan je nadien opvullen met een siliconenkit. Gebruik watervaste silicone voor een badkamerachterwand en hittebestendige silicone voor een keukenachterwand.  


Kan ik eender welke afmeting bestellen?

Onze glazen schilderijen hebben een maximale afmeting van 160 cm x 120 cm. Als je een groter formaat wenst te bestellen, zal je foto automatisch opgedeeld worden in meerdere platen van eenzelfde breedte. Wij garanderen dat de naden tussen de platen perfect aansluiten.


Show More >>
Store enrouleur
Wat kan ik verwachten?

Je kan kiezen tussen lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen die je tegen het plafond, tegen de muur, op of tussen het raamkozijn of geklemd op de raamvleugel kan bevestigen. Je foto wordt geprint op de binnen- of buitenzijde met milieuvriendelijke en UV-bestendige inkt.


Wat is het verschil tussen lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen?

Lichtdoorlatende rolgordijnen laten het licht gedeeltelijk door en zijn geschikt voor ruimtes waar het niet volledig donker hoeft te zijn maar waar je de inkijk wil beperken. Dankzij de witte achterkant zal de print ook langs buiten enigszins zichtbaar zijn, vooral wanneer je ’s avonds je interieur verlicht. Verduisterende rolgordijnen zullen de ruimte volledig verduisteren en zijn geschikt voor ruimtes waar het volledig donker dient te zijn, zoals de slaapkamer. Dankzij het grijze blockout materiaal zal de print maar langs één zijde zichtbaar zijn.


Wanneer kies ik voor een print aan de binnenzijde en wanneer voor een print aan de buitenzijde? 

Een print aan de binnenzijde is enkel zichtbaar vanuit je interieur. Een print aan de buitenzijde is enkel buiten zichtbaar en wordt daarom vooral gebruikt voor openbare plaatsen zoals restaurants en winkels.


Zijn rolgordijnen ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer?

Jazeker. Hou er enkel rekening mee dat je rolgordijn volledig droog moet zijn wanneer je het oprolt zodat je geen vouwen creëert. 


Wat betekent “penmaat”?

De penmaat is de breedte van het rolgordijn, inclusief ophangsysteem. 


Show More >>
Poster
Wat kan ik verwachten?

Je foto wordt geprint op 200 g / m2 premium fotopapier met milieuvriendelijke en UV-bestendige inkt. De zijdematte finish zorgt voor een licht glanzend effect. De maximale breedte bedraagt 150 cm. Als je een groter formaat wenst te bestellen, zal je foto automatisch opgedeeld worden in meerdere posters van eenzelfde breedte. 


Hoe kan ik mijn poster ophangen?

Wij raden aan onze posters in te kaderen, maar je kan ze ook aan de muur bevestigen met tape of punaises.


Kan ik mijn poster aan de muur verlijmen?

Nee, het materiaal is niet geschikt om te verlijmen. In dat geval, kan je beter kiezen voor fotobehang. Wij raden aan onze posters in te kaderen, maar je kan ze ook aan de muur bevestigen met tape of punaises.


Wat is de levertijd van posters?

Al onze producten worden in eigen atelier geprint waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. De productietijd van posters bedraagt 3-5 werkdagen. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een bevestiging per mail. De levering bedraagt 1-2 werkdagen.


Poster encadré
Wat kan ik verwachten?

Een ingelijste poster is een kant-en-klaar product, je kan hem na ontvangst meteen aan de muur bevestigen. Je foto wordt professioneel ingelijst in zwart houten kader met een witte passe-partout.


Kan ik eender welk formaat bestellen?

Je kan kiezen uit 20 verschillende formaten: liggend, staand of vierkant. Let wel, deze formaten komen overeen met de afmetingen van het kader. De gekozen foto zal steeds wat kleiner zijn daar er een witte passe-partout rond komt. Wanneer je bijvoorbeeld een ingelijste poster van 80 x 60 cm bestelt, meet de foto 70 x 50 cm. 


Hoe kan ik mijn ingelijste poster ophangen?

Onze ingelijste posters zijn voorzien van een geïntegreerd ophangsysteem waarmee je ze eenvoudig kan ophangen aan een spijker of haakje in de muur. Je kan er al dan niet voor kiezen om een bevestigingsset met haken/schroeven en pluggen of een verstelbare, zelfklevende spijker toe te voegen aan je bestelling.


Wat is de levertijd van een ingelijste poster?

Al onze producten worden in eigen atelier geprint waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. De productietijd van een ingelijste poster bedraagt 5 werkdagen. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een bevestiging per mail. De levering bedraagt 1-2 werkdagen.


Poster de jardin
Wat kan ik verwachten?

Een tuinposter is een zacht, flexibel en zeer stevig doek. Het materiaal is lichtdoorlatend maar beschermt wel tegen inkijk. Een ideale oplossing om een muur, hekwerk of balustrade te decoreren.


Zijn de kleuren weersbestendig?

Onze tuinposters worden geprint met milieuvriendelijke en UV-bestendige inkt waardoor de kleurechtheid voor minimaal 3 jaar gegarandeerd is.


Hoe kan ik mijn tuinposter ophangen?

Tuinposters kan je eenvoudig ophangen met de daarvoor voorziene ringen en spanrekkers. Kies voor ringen in de hoeken of om de 50 cm. Wij leveren steeds het nodige aantal spanrekkers voor voldoende stevigheid. Indien gewenst, kunnen wij je poster ook zonder ophangsysteem leveren.


Kan ik ook een tuinposter met tunnelzoom bestellen?

Nee, je kan onze posters enkel ophangen met ringen en spanrekkers, of bestellen zonder ophangsysteem.


Wat is de levertijd van een tuinposter?

Al onze producten worden in eigen atelier geprint waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. De productietijd van een tuinposter bedraagt 3-5 werkdagen. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een bevestiging per mail. De levering bedraagt 1-2 werkdagen.


Stickers pour portes, meubles et fenêtres
Wat kan ik verwachten?

Onze stickers worden geprint op vinyl en zijn voorzien van een laag glanslaminaat. Deze toplaag beschermt tegen vocht, zonlicht en krassen, en is afwasbaar met water, schoonmaakmiddel en een zachte doek. Hierdoor kan je onze stickers zowel binnen als buiten aanbrengen.


Is het gemakkelijk om de sticker zelf aan te brengen?

Dankzij de Rapid Air technologie kan je onze stickers eenvoudig aanbrengen. Eventuele luchtbellen ontsnappen via ingebouwde microkanalen waardoor je altijd een vlak resultaat krijgt. Klik hier om de uitgebreide instructies te raadplegen. 


Kan ik mijn sticker op eender welke ondergrond kleven?

Onze stickers kunnen op eender welke vlakke ondergrond gekleefd worden. De textuur van de ondergrond zal zichtbaar zijn door de sticker heen.


Moet ik mijn sticker met water aanbrengen?

Nee, dat is niet nodig omdat wij gebruik maken van de Rapid Air technologie. 


Zijn stickers transparant?

Onze deur-, meubel- en gewone raamstickers worden geprint op witte vinyl en zijn dus niet transparant. Onze gebrandschilderde raamstickers zijn wel transparant. Hierdoor krijg je het effect van gekleurd glas en is de foto zowel langs de binnen- als buitenzijde zichtbaar. 


Show More >>
Stickers muraux
Wat kan ik verwachten?

Onze muurstickers worden geprint op vliesmateriaal met een kleeflaag aan de achterzijde. We gebruiken hiervoor milieuvriendelijke en UV-bestendige inkt. Indien nodig, kan je de stickers afstoffen met een droge doek.


Zijn de muurstickers transparant?

Nee, onze muurstickers zijn niet transparant. Alle kleuren die je op de foto ziet, worden mee geprint.


Wat is de levertijd van de muurstickers?

Al onze producten worden in eigen atelier geprint waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. De productietijd van muurstickers bedraagt 3-5 werkdagen. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een bevestiging per mail. De levering bedraagt 1-2 werkdagen.


Les stickers muraux sont-ils réutilisables?

Non, une fois les stickers muraux appliqués, ils ne peuvent plus être déplacés. Toute particule de poussière peut empêcher votre sticker mural d'adhérer correctement à la nouvelle surface.


Stickers découpés
Wat kan ik verwachten van een contourgesneden sticker?

Onze contourgesneden stickers zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten. Bestel als set of per sticker door het afdrukgebied te verslepen en de gewenste afmetingen in te voeren. Houd daarbij rekening met een witte rand van 3 mm langs de contouren van het design. Onze stickers worden geprint op vinyl en zijn voorzien van een matte, afwasbare toplaag die beschermt tegen vocht, zonlicht en krassen. Hierdoor kan je onze stickers zowel binnen als buiten aanbrengen.