Need Help?

Test

wat is de leverijd?

van 1 tot 22 werkdagen


Kan ik ook een eigen foto gebruiken?

Dat kan zeker. Klik bovenaan onze website op ‘EIGEN FOTO’ om een bestand te uploaden naar onze website.


Hoe kan ik mijn aankoop betalen?

Wij accepteren betalingen via Bancontact, Visa, MasterCard, American Express, iDEAL, PayPal, Apple Pay en overschrijving.


Word ik op de hoogte gehouden van de bestelstatus?

In je account kan je steeds de status van je bestelling controleren. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin de verwachte leverdatum. 

  • In voorbereiding: We hebben je bestelling goed ontvangen.
  • Wachten op betaling: We wachten op jouw betaling per overschrijving.
  • Betaling geaccepteerd: We hebben je betaling goed ontvangen.
  • In productie: Jouw bestelling is in verwerking.
  • Uw bestelling is verzonden: Je pakket werd overhandigd aan de koerier. Je ontvangt een verzendbevestiging met daarin een zendnummer om de levering van je pakket op te volgen.


Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen.

Mogelijk is de bevestigingsmail per ongeluk in je spam inbox terechtgekomen. Moest je hem nog steeds niet terugvinden, dan kan je ons contacteren via mail of telefoon. 


Kan ik mijn bestelling annuleren of aanpassen?

Je kan je bestelling aanpassen of annuleren tot 15 minuten na het plaatsen van de bestelling. Bij een annulering worden er 10% administratiekosten aangerekend. Wanneer het totaalbedrag na de aanpassing lager is dan de oorspronkelijke prijs, zal het verschil vergoed worden in de vorm van een kortingsbon. Deze kortingsbon kan je gebruiken voor een volgende bestelling en is 1 jaar geldig.


Hoe gebruik ik een kortingscode? 

In je winkelmandje kan je onder het totaalbedrag klikken op ‘Heeft u een promotiecode?’. Geef je kortingscode in in het veld dat verschijnt en klik op ‘Toepassen’. De korting zal hierna automatisch verrekend worden. Let wel, kortingscodes kunnen niet verrekend worden op reeds geplaatste bestellingen. Indien je vergeten bent je kortingscode toe te voegen, kan je deze gebruiken bij een volgende bestelling.  

Volg ons op social media, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of hou onze website en blog in het oog om op de hoogte te blijven van actuele promoties. 


Wat zijn de voordelen van de nieuwsbrief?

Via onze nieuwsbrief brengen we jou als eerste op de hoogte van nieuwe producten en leuke promoties. Wees gerust, we zullen je niet overladen met mails. Je ontvangt ongeveer één keer per maand inspiratie in je inbox en je kan je op elk moment uitschrijven.


Ik kan niet meer inloggen op mijn account. Wat nu?

Aangezien onze website onlangs vernieuwd werd, is het helaas niet meer mogelijk in te loggen op je oude account en je bestelgeschiedenis te raadplegen. Klik hier om een nieuw account aan te maken. Voor vragen omtrent eerdere bestellingen kan je ons steeds contacteren via mail of telefoon.


Wat moet ik doen als ik nog vragen heb over mijn bestelling?

Zijn mijn persoonlijke gegevens beveiligd?

De gegevens die je gebruikt bij het plaatsen van je bestelling worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de bestelling, de behandeling van eventuele reclamaties, voor het vereenvoudigen van eventuele toekomstige aankopen en je te informeren over nieuwe producten. Je gegevens worden nooit gedeeld met derden. Klik hier om onze Privacy verklaring te raadplegen.